Om Oss

Information om företaget

Skärblacka Tandklinik är en privatägd tandklinik som grundades 2015. Kliniken har fyra medarbetare, varav en tandläkare, en tandhygienist, en tandsköterska och en lokalvårdare. Kliniken är ansluten till kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Vår målsättning

Vår målsättning är att leverera tandvård med hög kvalitet, med stor omtanke om våra patienter, personal och miljö. Vi använder alltid svenska tandtekniska laboratorier som tillverkar porslinskronor och välkända, etablerade varumärken när det gäller t.ex. implantat. Vi använder produkter som är välbeprövade och godkända av Socialstyrelsen och vi väljer el från vindkraft.

Våra implantatsystem

Vi använder Astra EV implantatsystem.

Våra tandtekniska laboratorier

Vi samarbetar med följande tandtekniska laboratorier:

  • Boxholm Dental
  • Boxholm Tandteknik
  • GO Dental i Norrköping
  • Nya Ulmbrants Dentallaboratorium AB i Tranås
  • Opus Dental AB i Norrköping
  • Sun Dental Labs, Älvsjö

Våra språkmöjligheter

Vi kan erbjuda tandvård på svenska, engelska och assyriska.

Kvalitetssäkring

Vi arbetar med kvalitetssäkringssystemet Qdent. Det innebär att vi arbetar med ständiga förbättringar och systematiska kontroller av hygien, arbetsmiljö, patientsäkerhet m.m. för att du som patient ska känna dig trygg. Vi följer de lagar, förordningar och regler som gäller.

Tandläkarförbundets etiska riktlinjer

Vi följer även Tandläkarförbundets etiska riktlinjer.

Privattandläkarna

Företaget är medlem i Privattandläkarna vilket ger ytterligare trygghet för dig som patient. Skulle du inte vara nöjd med din behandling eller vårt bemötande, tveka inte att ta upp det med oss. Du kan också ringa Privattandvårdsupplysningen på telefonnummer 08–555 44 655.